Om produkter och prylar

När jag skriver om en produkt, så är det alltid min personliga åsikt om produkten. Om jag inte själv betalat för produkten så framgår det tydligt i inlägget. Jag är inte reklam, det här är en personlig blogg. Jag vill tipsa mina läsare om saker jag tycker är bra, men inte om saker jag inte gillar. Jag vill att du som läser ska veta att det jag skriver är genuint (även om vi kanske inte alltid kommer att tycka lika, förstås). Om det inte står något annat uttryckligen så har jag själv köpt och betalat för produkten.

Av naturliga skäl kan jag omöjligt prova alla produkter relaterade till de ämnen jag skriver om: hälsa, träning, mat och mode. Om du som företag har en produkt som du tror skulle kunna intressera mig eller mina läsare, så tar jag gärna emot prover för att testa. Detta är inte någon garanti för att jag skriver om din produkt, och om jag skriver om produkten kommer inlägget att markeras som sponsrat.
Om du är intresserad av att skicka något, eller har någon annan kul idé för ett samarbete, hör av dig på hej@robindenise.se så kan vi säkert komma överens om något!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar