Om mig


Här nedan följer en lista på några av mina favoritsaker. För annan info om mig, eller förfrågningar om annonsering eller samarbeten, maila mig gärna på hej@robindenise.se så snackar vi om saken.

Namn: Robin Denise Efternamn
Ålder: 27.
Bor: i Vasastan i Stockholm.
Familj: Pojkvän och två varannan vecka-hundar. Mamma, pappa och lillasyster.
Gör: TV, den oglamorösa biten som sker framför en dator och i långa möten. Läser mycket böcker, tränar, reser, dricker vin. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

Stad: Paris, men Stockholm är också fint. Gillar även Hongkong och Berlin väldigt, väldigt mycket.
Språk: Svenska och engelska som modersmål, skaplig franska efter en termin på Sorbonne.
Drömresmål: Hur många som helst. Amsterdam, Tokyo, Seoul, Martinique, Bali, Rio de Janeiro, Sankt Petersburg, Filippininerna, Lissabon, Marocko.. jag har att göra!
Nödvändigt i packningen: iPhone, bekväma skor, en bok.
Böcker: Mästaren & Margarita av Michail Bulgakov. Äcklet av Jean Paul Sartre, Too Much Love av Alice Munro, Utrop av Céline Curiol, The Unbearable Lightness of Being av Milan Kundera och Ja av Suzanne Brøgger.
Filmer: La cité des enfants perdus, Darjeeling Limited, Irreversible, Melinda & Melinda, La Haine, Beginners, Léon, Shopgirl... kan fortsätta hur länge som helst.
Tv-program: Carnivàle, Bored to Death, Parks & Rec och Will & Grace.
Träningsform: Yoga, löpning och cirkelpass. Emellanåt boxning och squash, alltid öppen för nya roliga grejer. Balett, klättring och kajak lockar.
träningsmotto: Om jag har lust har jag lust, om jag inte har det är det inte hela världen, men det är alltid skönt efteråt.
shopping: Älskar att shoppa i Paris, förstås. I Stockholm shoppar jag helst i Biblioteksstan
eller på internet.
shopping online: Yoox, Outnet, COS och Asos.
varuhus: Galleries Lafayette.
märken: Alltid öppen för nya bekantskaper men eviga favoriter är COS, The Kooples, Jil Sander, Vanessa Bruno, Maje, IRO, Sandro, Isabel Marant, & other stories.
mat: Övervägande vegetariskt/veganskt, men har inga förbud. Älskar att experimentera med nya maträtter och prova saker jag inte ätit förut. Vill alltid smaka av alla andra på restaurang (men frågar såklart först).