En känsla för mattor

10:50

När vi flyttade in i vår lägenhet för över ett år sedan hade vi med oss några resväskor, ett tjugotal växter och en flaska champagne. En resa till Ikea för säng och glas och kökshanddukar och annat praktiskt, tre månaders väntan för min drömsoffa och många timmars kikande i inredningbutiker, loppisar och på internet senare har vi det mesta praktiska pa plats; någonstans att sova, någonstans att laga mat och en plats att äta den, en skön soffa att krypa upp i och skåp att ställa undan saker i. Allting funkar. Då tappar en lätt lite fart (och så vill plånboken återhämta sig lite...). Dock ekar golv och väggar fortfarande tomma. För väggarna har jag planer (vägghyllor, bilder som behöver få ramar och så ska det målas i sovrummet) men golven är desto knepigare tycker jag. Jag flaxar runt på Pinterest och söker inspiration (alla bilderna ovan har jag hittat där). Jag vet att jag vill ha färg men det är så himla viktigt att det blir rätt, eftersom mattor är så avgörande för känslan i rummet.

You Might Also Like

0 kommentarer