Sista långpannan

12:42

Min söndag handlade om löpning. Jag släpade med mig A ut på "äventyr" (läs: outforskad terräng genom ett industriområde) och vi betade av 13K längs med Canal Saint-Martin och sedan Canal de Saint-Denis, upp till Saint-Denis, en förort norr om Paris med en väldigt känd och väldigt gammal kyrka (Basilique Saint-Denis). Där drack vi kaffe och pustade en kvart innan vi gav oss av igen, genom Saint-Ouen och tillbaka in i Paris. A, som inte har ett merathon om två veckor, gav sig vid 20K-markeringen vid Place de Clichy och tog metron hem, medan jag fortsatte tillbaka längsmed boulevarderna till Jaurès och sedan njöt av nedförsbacken rue des Pyrénées. 29K senare var jag trött men inte alls så seg i benen som jag befarat, och känner mig rätt okej inför den kommande utmaningen.

Resten av eftermiddagen spenderades ovanpå min favoritfilt från Habitat, på min favoritmöbel, sängen. I slutet av veckan åker jag till Stockholm för första gången på nästan ett år, och när jag kommer tillbaka är det bara några dagar kvar till min största och läskigaste löputmaning hittills i livet. Hej och hå!

You Might Also Like

0 kommentarer