Chic & Basic Barcelona

12:14


Håller precis på att landa hemma i vardagen efter en härlig och omtumlande vecka i ett delvis vårigt, delvis sviiinkallt Barcelona. Vi åkte dit, för att, precis som förra året, springa halvmaran tillsammans med en drös andra löpare i BTG-nätverket, men vi valde att stanna några dagar extra och slappna av, glida runt och äta gott.

Jag är tillbaka från en ganska envis senskada och var väldigt nervös över hur ansträngningen skulle slita upp skadan igen, eller att jag skulle behöva bryta. Jag är anmäld till Paris Marathon i april (gulp!) och har absolut inte tid att bli skadad igen. Jag valde att springa loppet i Barca som ett långpass, med fokus på jämn fart och puls, regelbunden "re-fueling" (druvsocker och power-gel, saker jag inte är van vid eftersom halvmaran är min längsta distans hittills) och att känna mig fräsch i slutet. Jag gjorde precis det och sprang helt smärtfritt på en tid som motsvarar min målfart för maran, och jag nästan grät av lycka när jag gick i mål - jag har verkligen saknat att kunna springa "på riktigt".

Jag kommer att uppdatera min Barcelona-guide med lite nya intressanta saker vi dök på under vår vistelse. Lite mat, lite konst, lite bar och lite shopping. Vi bodde på snygga och bekväma Chic&Basic Born, precis intill Parc de la Ciutadella. Det var riktigt fint och jag kan verkligen rekommendera det både för hotellets stil, den trevliga personalen och det perfekta läget intill parken. Plånboksvänligt, också. Bonus: kolla utsikten från vår fina balkong på bilden ovan!

You Might Also Like

0 kommentarer