Höstens ankomst och nya mål

15:24


Kylan har slagit till nu, och plötsligt räcker inte den tunna halsduken längre.
För ett par veckor sedan sprang jag Semimarathon du Bois de Vincennes, ett av mina favoritlopp. Det går i Bois de Vincennes, den stora parken som ligger öster om Paris och bara några minuters jogg från vår lägenhet. Jag sprang in på 1:56:12, nytt personbästa med över två minuter. Det var ett väldigt fint sätt att avsluta säsongen och ett bra sätt att markera övergången till vintersäsongen med allt vad det innebär.

Jag har satt lite nya mål inför nästa år och därför ser min vintersäsong lite annorlunda ut än vanligt. Jag kommer att fortsätta springa med PRC och springa intervaller en gång i veckan, men jag kommer också sakta men säkert öka mängden kilometer per vecka. I praktiken blir min träning mer intensiv än innan. Är det någon som vågar sig på en gissning på vad ett av de där målen kan vara?

Bilden är från en långpromenad i Bois de Vincennes i onsdags. Det var en helgdag i Frankrike, så jag tog tillfället i akt att ta en två timmar lång promenad (det stod aktiv vila på schemat). 

You Might Also Like

0 kommentarer