De hippaste hotellen (och hotellbarerna) i Paris

12:04

Hotellbarer har en särskild magi över sig. De här hotellen är de snyggaste och trendigaste i Paris, och om du letar efter någonstans att bo under din nästa resa hit, eller vill veta var du ska gå för en drink, hittar du den definitiva listan här. 

Hotel BienvenueAtt kliva in på Hotel Bienvenue är som att kliva in i en pastellig art deco-dröm. Rummen går monokromt i färger som marshmallowrosa, mintgrönt och duvblått och den eleganta receptionen prunkar av trendiga växter som fiolfikus och kalathea. Restaurangen serverar modern fransk gastronomi till ett betydligt bättre pris än en skulle kunna tro och är fasligt populär. Länk
Hotel Bienvenue ligger på 23, rue Buffault i 9e arrondissementet. Närmsta metro är Cadet. 

Hoxton HotelDet första Hoxton-hotellet öppnade i London 2006 och blev snabbt känt för sin avskalade, men lyxiga inredning. Varje hotell har sitt eget konstgalleri, och restaurangerna och barerna frekventeras av människor som matchar den trendiga och exklusiva inredningen. Hoxton i Paris öppnade strax innan fashion week och syntes nästan mer i sociala medier än visningarna. Baren är känd för tip top cocktails. Ett rum kostar från 149€/natt. Länk.
Hoxton ligger på 30-32 rue du Sentier i 2e arrondissementet. Närmsta metro är Sentier eller Grands Boulevards.

Hotel des Grands Boulevards
Det här hotellet ligger inte helt otippat i det livliga området Grands Boulevards, med massor av barer, restauranger och nattliv runt varje hörn -  men det finns egentligen ingen anledning att gå över ån för vatten - hotellets egen restaurang och bar är så bra att även locals flockas hit. Hotel des Grands Boulevards drivs av Experimental Group, gänget bakom Experimental Cocktail Club, Ballroom och Grand Pigalle Hotel - och de har bavisat igen att de vet hemligheten bakom en succé. Länk.
Hotel Providence ligger på 17 boulevard Poissonière i 2e arrondissementet. Närmsta metro är Grands Boulevards. 

Hotel ProvidencePå hippa rue René Boulanger i 10e ligger Hotel Providence, med rum individuellt inredda i barocka juveltoner och en restaurang befolkad med modefolk och hipsters som jobbar på alla tech-startups som har kontor i närheten. Hotellet är en favorit bland internet-glitteratin och har synts flitigt på Instagram. Det finns bara 18 rum, och det minsta, "Le mini", kostar från 160€/natt. Om du inte lyckas boka ett rum, eller om det är lite väl pricy för din smak, så är den mysiga uteserveringen öppen för alla och både uppvärmd och perfekt för att spana på folk. Länk.
Hotel Providence ligger på 90 rue René Boulanger i 10e arrondissementet. Närmsta metro är Strasbourg - Saint-Denis eller Republique. 

Hotel AmourI Truffauts gamla kvarter ligger Hotel Amour, med rum lekfullt inredda i starka färger, med leksaker, fotografier och designlampor. Den inglasade hotellbaren är perfekt för en dejt eller en drink med kompisar. Dubbelrum fran 235€ per natt. Systerhotellet i 10e arrondissementet är lite vuxnare men går inte heller av för hackor. Länk.
Hotel Amour ligger på 8 rue du Navarin i 9e arrondissementet. Närmsta metro är Pigalle.


Le PigallePå en av stans bästa bargator ligger Le Pigalle. Inrett med smakfulla retromöbler som måste kostat skjortan (och som jag avundas) är det ombonat och lyxigt på samma gång. Restaurangen på bottenvåningen och baren i källaren befolkas av det unga, hippa gardet klädda i skinnbyxor, kashmir och Isabel Marant. Länk
Le Pigalle ligger på 9, rue Frochot i 9e arrondissementet. Närmsta metro är Pigalle. 


Hôtel Particulier

 

En klassiker med en välkänd bar och servering i trädgården som omger den gamla privatbostaden som byggts om till hotell. Varje rum är unikt och börjar på 350€/natt. Länk.
Hôtel Particulier ligger på 23 avenue Junot i 18e arrondissementet. Närmsta metro är Lamarck-Coulaincourt.

You Might Also Like

0 kommentarer