Morgonlöpning genom ett tomt Paris

11:00


En sak jag alltid har tyckt varit svårt är att springa på morgonen, men som mitt schema ser ut just nu, och eftersom jag tycker om att inte ha några måsten när jag kommer hem från jobbet, har jag lagt mig till med vanan att gå upp och ge mig ut tidigt. Antingen springer jag en runda och kommer hem och duschar, eller så planerar jag logistiken tidigare i veckan och springer till jobbet, där det finns duschar så att jag kan göra mig redo för jobbdagen på plats. 
I början var det rätt tufft och kroppen kändes tung en bra bit in på passet, men kroppen är smart och anpassningsbar, och sakta men säkert blev det lättare och lättare och nu spritter det i kroppen när jag dricker min kaffe (jag kan inte springa på helt tom mage) och knyter mina skor vid halv sju på morgonen. Belöningen stavas ett nästan tomt Paris, magiska soluppgångar och en ro i själen som sitter kvar resten av dagen (oftast).  

You Might Also Like

0 kommentarer