10 km Paris Centre

11:35


Förra helgen sprang jag 10km Paric Centre med gänget i min löpklubb. Just 10K är min absolut sämsta distans. För långt för att mata på fullt (som i lopp upp till 5K), för kort för att tillåta sig att tugga på i långdistanstempo (som en halvmara). Jag har inte sprungit särskilt många 10-kilometerslopp, och den här dagen hade jag dessutom glömt min Garmin. Bestämde mig för att springa på känslan att jag skulle kunna springa en gång till när jag var klar, en bra förberedelse för säsongens sista lopp nästa helg - Semimarathon du Bois de Vincennes. Lyckades ändå kapa nästan en och en halv minut på mitt personbästa för distansen och kom in pa 51:36. Solen sken och alla var glada, som synes på bilden ovan.

Känner mig nu sjukt peppad på årets finaste lopp genom skogen i Bois de Vincennes. Jag sprang loppet forra året precis efter att jag flyttat till Paris och solen sken, och löven var vackert gula och röda. Då såg det ut såhär precis efteråt:


Håll tummarna för mig på söndag!

You Might Also Like

0 kommentarer