Vår ute, vår inne, vår i sinne

18:08Våren är redan i allra högsta grad närvarande i Paris och jag vaknar till fågelkvitter de flesta morgnar. Jag kan knappt vänta tills träden som kantar avenyn utanför fönstren rummen som vetter åt det hållet blir gröna. Mina växter är också nöjda. Det börjar bli säsong för att plantera om och jag har några små gynnare som skulle må bra av en ny kruka. Terrakottakrukor och jord inköpt, nu behöver jag bara hitta lite fri tid att göra det på... Jag är lite osäker på om jag borde plantera om min lilla avokado i en kruka. Den växer å att det knakar i sin vattenburk men där kan den ju inte bo för alltid?

Det här är förresten en liten sneak peek på ett hörn av vårt (änsålänge) omöblerade vardagsrum. Det tar tid att hitta grejer en gillar! Dessutom måste vi vänta ända till maj på vår nya soffa, så just nu gör vi allting i sängen, som är det enda förutom en puff som finns att sitta på - äter middag, kollar på film, läser läxor (kvällskurs för att bättra på franskan). Det tar sig bit för bit. Lyckligtvis ger växterna mycket hemkänsla. Och golven. Herre min golven.

You Might Also Like

0 kommentarer