#BTGSTO

09:43


I senaste numret av Runner's World frontar denna härliga bild på Ssideliners som förberett skyltar för att heja på löpare i Stockholm Maraton tidigare i somras en artikel om löpkultur, eller kanske snarare - hejarkultur! Löpning kan också vara en lagsport.
Idag springer jag Tjejmilen, och redan nästa vecka är det dags för Stockholm halvmaraton. Ssideline City har bjudit in totalt ungefär 300 gäster, löpare och hejare, som deltar i ett 4 dagar långt Bridge the Gap-event kring loppet. Själv ska jag springa, men jag ser fram emot att springa förbi hejarzonen under Västerbron kring sextonde kilometern - det är precis den energipuff jag kommer att behöva under det som vanligtvis är min slitigaste bit mentalt på en 21 km lång bana.
Vill du läsa mer om Ssideline City och Bridge the Gap? Kika här.

You Might Also Like

0 kommentarer