En vår i löpningens tecken

17:44

Det har varit en spännande löpvår. Halvmaraton i Belgrad, personbästa på halvmilen på Vårruset, innerstadsorientering med Urban Mile, en niondeplats för hela loppet och en buckla för snabbast dam uppför mördarbacken i Medieruset och slutligen personbästa på milen under Sthlm10, för att inte nämna många härliga löpturer med min Ssideline City-familj. Nu blir det paus för semestertider (mina semesterplaner krockar med alla lopp jag skulle vilja springa under juli och augusti) men jag ska ändå se till att springa. Kommer att satsa på långa, lugna löprundor för att förbereda mig för höstens stora utmaningar, Stockholm halvmaraton och Lidingöloppet (den korta versionen, är inte  kaxig). Jag hoppas på nytt personbästa för halvmaradistansen, vore fint att lyckas med det på hemmaplan när vi fått bjuda in våra systerklubbar från runtom i världen för det första BTG-eventet i Stockholm.

You Might Also Like

0 kommentarer