Att packa upp resväskan

21:43Det har varit en minst sagt intensiv vår so far. Igår packade jag upp väskan för sista gången (på en månad, i alla fall...) och njuter faktiskt i fulla drag av att vara hemma efter alla äventyr. Jag börjar också bit för bit att packa upp alla minnen och upplevelser jag stuvat undan i hjärnans innerfack och inte hunnit bearbeta. Jag har massor att reda ut i huvudet och berätta om, från shopping i Tokyo till barliv i Belgrad och massor däremellan. Vi börjar enkelt med ett bildregn, lite från Instagram, några bilder från A:s instagram och några bilder jag inte postat tidigare. En liten brief review av den senaste månaden i en resväska. Vi kör uppifrån och ner.

Bild 1-4, Seoul: charmiga, brokiga smågator i Seoul, öl i en bar i en källare med vänners vänner som råkar bo i Seoul och råkar vara hur härliga som helst, kvällslöpning mellan skyskraporna med 88 Run Club, ett fint tempel och körsbärsblom. 
Bild 5-8, Tokyo: liten japansk dam målar körsbärsträd i Shinjuku Gyoen, liten hund klädd som cowboy i Harajuku (foto @blockmar), hanami i Uenoparken med nyfunna vänner (foto @blockmar), jag och A i en fotoautomat.
Bild 9-11, Kyoto: kväll och bartäta gator längs kanalen, häng vid körsbärsblom i närheten av Philosophers Walk och ett litet drömhus med en drömträdgård.
Bild 12-14, Belgrad: först och sist gäller det att hitta hipsterkaffe, min medalj från mitt slitigaste lopp hittills och slutligen vackra, slitna, romantiska och varma Belgrad i skymning. 

Jag är nästan slut i huvudet av allt jag varit med om de senaste veckorna. Det är en vår full med minnen att slita med kärlek.

You Might Also Like

0 kommentarer