Carry On Essentials

13:18


I skrivande stund sitter jag på flygplatsen i Helsinki och väntar på mitt nästa flyg, som ska ta mig vidare till Seoul. Därifrån åker vi sedan, efter några dagar, vidare till Tokyo och sedan Kyoto.

Ovan ett urval av mina viktigaste handbagageprylar. När en flyger långt är det viktigt att få med sig rätt grejer i handbagaget. Att hamna bakom ett skrikande barn i nio timmar utan vare sig hörlurar eller öronproppar? Nej tack. Rulla tummarna för att du läst ut den enda boken du hade med dig, och förpassad till - in flight-tidningen? Mardröm. Här är sakerna jag alltid har med mig i handbagaget:


  • Öronproppar och ögonmask, ifall jag vill sova eller bara få lite lugn och ro.
  • Liten resenecessär med det nödvändiga: fuktspray, ett par tops, läpsyl, handkräm, värktabletter. 
  • Hörlurar. Viktigt. Obs glöm inte att se till att ha några Spotifylistor offline innan du måste sätta mobilen i flygläge! Ordna helst kvällen innan.
  • Minst en bok. Helst två. 
  • Varma strumpor. Ibland är det jättekallt om fötterna! Omysigt. 
  • Powerbank till mobilen/paddan. 


Sedan packar jag alltid värdesaker som kamera och dator i handväskan. Inte nödvändigtvis för att jag är rädd att bli bestulen men det vore så tråkigt om det läckte schampo på objektivet eller något annat trist. De är helt enkelt säkrast med mig som bryr mig om dem.

Nu måste jag kila vidare. Vill du hänga med lite in the action, så att säga, föreslår jag mina konton på Snapchat (@robindenise1) och Instagram. Där kommer jag att uppdatera lite mer frekvent under resan.

You Might Also Like

0 kommentarer