Vik hädan, vinter!

17:59


Jag är så himla trött på snön och vintern! Att hålla igång med löpningen är lite slitigt när en hela tiden drar sig för att ens sticka näsan utanför dörren. Nu har jag dock lite ny inspiration och motivation! I mitten av april åker jag ner till Belgrad för att springa nästa halvmara. Jag är otroligt peppad både på loppet och att besöka Serbien. Jag har redan köpt nya kompressionsstrumpor som jag inte får använda innan dess (gör alltid hål i mina strumpor och det gör ont att springa över två mil med hål i tån) men jag undrar om någon har tips på vad man ska äta, se och göra i Belgrad?
Bilden är från en lunchvända som fick bli kortare än planerat efter att jag nästan halkat omkull på hala isfläckar flera gånger. Som sagt, nu får vintern vara slut snart.

You Might Also Like

0 kommentarer