Luzette

11:56




Ibland äter vi franskt i Stockholm också. Nu senast ett efterlängtat besök på Luzette, som jag velat testa sedan det öppnade för ett år sedan (ibland tar det ett tag innan det blir av). Kreativ chef är Tommy Myllymäki och det märks på finurliga smakkombinationer och en ambitiös meny. Tyvärr blev jag ändå besviken. Trots att min fasan serverad med svamp och tranbär var intressant så föll det på för mycket salt. Efterrättsmenyn bestod av klassiker med en märklig twist och portionerna var stora men inte särskilt kul. Det finns vegetariska alternativ för både förrätt och varmrätt. Kanske har det med en väldigt lång meny att göra (jag brukar tycka att fyra alternativ för varje rätt räcker, då finns tid att lägga kärlek på var och en) eller kanske är det att kökspersonalen bryr sig lika lite som servispersonalen.
Allt som allt finns potentialen till en väldigt bra restaurang, med fin inredning och mysig atmosfär. Mycket skulle nog hjälpas av att lägga lite mycket omsorg på att välja personalen som ska driva stället dagligdags som på att hitta namn som kommer in och sätter menyn.

You Might Also Like

0 kommentarer