Julklappar till resejunkies

14:40


Herb Lester gör en serie reseguider och -attiraljer som är superfint designade. Jag dreglar förstås över samlingen med Paris-guider på olika teman som små butiker och att göra Paris mol allena. Även guider till Portland, New York, Berlin, Tokyo och många fler spännande platser. Fina nog att låta ligga framme hemma även mellan resor! Välj och vraka på herblester.com.


En snygg karta i måtten 82x60 cm att sätta upp på väggen. En kan sedan skrapa de länder en har besökt. Perfekt för att planera kommande resor - bara att välja bland de länder som fortfarande är täckta med guld! Finns på Urban Outfitters.


Darjeeling Limited är en av mina favoritfilmer och jag älskar väskorna i filmen. Very Troubled Child har skapat en serie väskor och reseaccessoarer som är inspirerade av dem. Perfekt för filmnörden likaväl som den som vill resa med stil.


Andra saker som den flitige resenären alltid uppskattar är småsaker som är praktiska att ha (och gärna får vara extra fina). Varför inte sätta ihop ett litet kit? Bra (och snygga) hörlurar (de ovan är från Frends), passfodral, ögonmask, en genomskinlig necessär för småflaskor i handbagaget (Ordning&Reda har jättefina till bra pris!), en liten resehögtalare (Miniblaster från Nixon är fin och finns i en massa olika färger) och annat som kan vara bra att ha.

Hoppas nu att du och de som står dig nära får fina och smarta klappar under granen i jul. Jag ska återgå till att fundera på vad jag ska ge bort.

You Might Also Like

0 kommentarer