Garmin Forerunner 225

08:44


Jag har sprungit med en pulsklocka från Polar länge, men pulsbandet kring bröstkorgen ger mig skavsår när jag springer längre pass och jag har varit sugen på en klocka med mer funktioner. I födelsedagspresent fick jag den klocka jag önskat mig av mina snälla föräldrar, Garmin Forerunner 225, och efter att ha hunnit testa den några pass är jag supernöjd. GPS, puls, tidtagare med splits och andra små finesser. Skärmen är tydlig och den är lätt på armen och enkel att använda. Den ska fungera bra för cykling och simning också men jag har hittills bara testat att springa med den. Det bästa med den är att den har optisk pulsmätning direkt på handleden, så jag slipper ha på mig ett jobbigt, skavigt pulsband. Med det milda vintervädret, en pannlampa jag fick av A när jag fyllde år och den här klockan så är vinterlöpningen riktigt trivsam i år.

Länken i inlägget är sponsrad genom ett affiliateprogram. Jag har själv valt vilken aktör jag vill rekommendera.

You Might Also Like

0 kommentarer