2015/2016

12:16


Idag är det nyårsafton. År 2015 passerade med ett susande ljud, jag vet knappt vad som hände. Eller, det vet jag ju visst. Jag var i Paris och sedan bytte jag jobb, jag har rest till Rom, Paris flera gånger, södra Frankrike och Barcelona och Köpenhamn där jag sprang min första halvmara. Samtidigt har mycket i världen varit mörkt.
Mina förhoppningar på 2016 är höga. Först vill jag se alla politiker ta ansvar (på riktigt) och hjälpa människor på flykt. Jag vill se människor respektera varandras olikheter och jag vill se journalister (i vissa fall fortsätta att) bemöta rasism och förtryck med fakta och känsla. Jag vill se poletten trilla ner och att världen vänder mot ljusare tider igen.
På det personliga planet då? Jag vill besöka platser jag inte varit på förr. På tur står Normandie, Sydkorea och Japan och kanske Serbien. Jag vill springa ännu längre och fortare. Jag vill förbättra min tid på halvmaran och få rutin på distansen. Jag vill ha mer energi och lägga den på min familj och mina vänner som jag hoppas får vara friska och lyckliga. Jag vill bli lugnare och klokare.

Nu ska jag ut på årets sista löptur!

You Might Also Like

0 kommentarer