Weleda Almond

09:13


Jag har aldrig brytt mig särskilt mycket om hudvård, men sedan jag började smyga in i (läs: dras in i vid fötterna, med naglarna i min ungdom) en trettioårskris (har ett par år kvar) för några månader sedan har jag plötsligt börjat tycka att det känns orimligt att smörja in ansiktet med samma hudkräm som jag använder på resten av kroppen. Efter att ha provat mig fram litegrann har jag fastnat för Weledas Almond-serie, Biodermas Créaline-serie och helt vanlig mandelolja. Ansiktsrengöringen, som inte skummar, använder jag morgon och kväll. Ska jag sminka mig använder jag Soothing Facial Lotion (ovan) eller Bioderma Créaline Légère (men min tub är slut och hittar inte i Sverige, buhu) under min BB-cream, på kvällen använder jag istället antingen Skin Food från samma märke (ja, jag vet att det inte är en ansiktskräm men det känns skönt!) eller mandelolja. Min hud verkar må bra av att bli rengjord regelbundet och att tillföras riktig fukt från krämer som innehåller så lite krafs som möjligt. Vem vill inte vakna fräsch som en nyponros?

You Might Also Like

0 kommentarer