Kunskapens frukt

17:18


I helgen gick jag till Akademibokhandeln för att köpa lite böcker för presentkortet jag fick av mina fina (ex-)kollegor när jag slutade på mitt förra jobb. Det fanns mycket bra och jag kom hem med en hel hög med böcker, men den första jag plockade fram, till söndagsfrukosten (det där är en smoothie på en apelsin, frusna jordgubbar och färsk ingefära - testa, så gott), var Kunskapens frukt av Liv Strömkvist. Jag älskar Liv, jag har nog läst det mesta hon har gjort, hennes och Caroline Ringskog Ferrada-Nolis pod En varg söker sin pod är en av mina favoriter, och jag lyssnar alltid på Lilla drevet som hon är med i, så jag hade rätt höga förväntningar. Är inte besviken. Har du inte läst någon av hennes serier eller lyssnat på någon av poddarna rekommenderar jag att du gör det bums!


Länken till Adlibris är sponsrad genom ett affiliateprogram. Jag har själv valt vilken aktör jag vill rekommendera.

You Might Also Like

0 kommentarer