Åh Paris!

07:10


Min älskade, om 22 dagar är jag hos dig igen. Över helgen, åtminstone.
Några önskemål eller tips? Undrar du vilken som är den finaste parken, eller om det finns något att göra vid Porte Dorée? Vilket café har mest romantisk utsikt och var finns de finaste blusarna som inte kostar skjortan? Hit me, så ska jag gå på upptäcksfärd och försöka svara på allt!

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Åhhh! Tips på parfymshopping önskas. Har besökt Etat Libre d'Orange (Like This är underbar) och Frederic Malle är en annan favorit som även finns hos Cow i Stockholm. Diptyque har många bra dofter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken utmärkt idé! Jag skulle behöva en ny parfym och det vore kul att hitta någon spännande som inte går att hitta här hemma. Ska researcha lite så ska vi se vad jag kan gräva fram!

   Radera
  2. Utmärkt. Alla tips emottages tacksamt😄!

   Radera