Uppförsbacke

10:22


Jag har absolut noll träningsmotivation just nu. Allting känns som en uppförsbacke, att lyfta en hantel känns dubbelt så tungt och det känns som jag rör mig i sirap. Det är ovant, för jag brukar inte ha det här problemet. Klart det finns dagar när jag inte har lust att träna även i vanliga fall, men då struntar jag i det och nästa dag brukar myrorna i benen vara tillbaka. Jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att rycka upp mig. Jag har redan provat att gå till gymmet ändå, och jag pinar mig igenom ungefär hälften av det jag har tänkt och sedan känner jag mitt matt och förtvivlad och går och duschar utan att stretcha. Katastrof.
Eftersom jag varit bortrest och sedan sjuk ett par veckor vill jag inte pausa helt heller, för att ta bort pressen, för jag känner att ju längre bort från formen innan jul jag kommer, desto jobbigare blir det att orka ta tag i sig själv. Hur ska jag hitta träningsglädjen igen?

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Jag tappade lusten för löpning och gym i våras nångång (efter upprepade förkylningar). Sen dess har jag gått på yoga och body balance (och nyss börjat på anti-gravity yoga som jag VERKLIGEN kan rekommendera). Mitt tips är att gå på klasser som dessa, satsa på 2-3 klasser/vecka och ta sällskap med en vän om möjligheten finns! Jag har precis fått tillbaka lusten för lite tyngre träning, så har börjat lägga in mer kondition och styrka i schemat igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag känner på att gå på lite pass, det verkar faktiskt funka. Kör t o m lite Grit Strength, lagom korta för att jag inte ska vilja lägga mig på golvet :) Men ja, yoga är perfekt!

      Radera