The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

10:59


Igår kom jag äntligen iväg på bio och såg den tredje Hunger Games-filmen, Mockingjay - Part 1. Jag tycker att symboliken i filmerna är stark och vacker i all sin brutalitet (den enda boken jag har läst är den första, och jag tycker bättre om dem som film så jag har inte läst resten, vill bli överraskad istället). Filmatiseringen är så storslagen, så dramatisk och omfattande. Jag brukar sällan se postapokalyptiska/dystopiska sci fi-filmer, men Hunger Games kan jag inte låta bli att ryckas med i, kanske mycket tack vare Jennifer Lawrence som var lika fantastisk som vanligt. Det var både sorgligt och fint att se Philip Seymour Hoffman i filmen, en påminnelse om en stor skådespelare som kommer att vara saknad.

Bilden är en pressbild lånad av Lionsgate, som distribuerar filmen i Sverige.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Whaaat? Brukar du inte se sci-fi? Me love. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara Harry Potter och Hunger Games :) Du vet, franska relationsdramer och svår american independent är ju mer min melodi ;)

      Radera