Hem

11:04


För ett tag sedan satte vi ju upp skåp på väggen hemma, och nu har vi äntligen fått upp hyllorna ovanför och sorterat in majoriteten av böckerna (reseböcker och seriealbum får inte vara med eftersom formaten är knepiga... jag vet men sån är jag, de är noga organiserade på annan plats). Jag tycker att det blev jättefint, och ja, det är den filten som ligger på soffan, jag fick den av mina föräldrar i julklapp och jag älskar den. På skåpet står en gammal spargris i plåt som jag haft sedan jag var liten, en griskompis i keramik som Linda har gjort, De små figurerna är de här fina som Ingela P. Arrhenius har gjort. Jag fick dem av A i födelsedagspresent. Bredvid ligger Wes Anderson-boken som jag fick av Emma i julklapp. I hyllan står Einstein, några robotar, en turkatt och lite annat. Någon gång ska jag försöka ta lite mer ambitiösa bilder.

You Might Also Like

0 kommentarer