Monday Mornings

10:39


Jag tycker om att börja veckan med ett träningspass, då känns det som att man gått ut hårt, och liksom startat veckan på rätt fot. I vanliga fall kör jag ett pass på lunchen, men idag bestämde jag mig för att få en tidig kickstart och klev utanför dörren hemma när klockan precis passerat sju. Jag köpte en dubbel cappuccino med sojamjölk på Salino's (absolut nödvändigt med lite koffein så tidigt på morgonen) och körde sedan ett pass på Sats vid Stureplan. Jag har precis börjat med vecka tio på detta, slitigt värre! Jag tror som bekant inte på quick fixes, men att ha ett program gör att jag inte smiter undan övningar jag inte gillar, och har tvingat mig att börja göra armhävningar. På två månader har jag gått från att inte kunna genomföra tre armhävningar från tårna, till att känna mig stark och välkomna nästa utmaning, och det är värt mycket.

You Might Also Like

0 kommentarer