Det går i ett

10:58


Det har varit mycket på sistone, jag har fyllt år och det har varit julfester, mycket på jobbet och ett nytt jobb som väntar i början på nästa år (mer om det vid ett senare tillfälle) och det är fortfarande nedräkningar kvar. 9 dagar kvar till julafton, 11 dagar kvar till Paris och 16 dagar kvar till nyår. Jag är nästan klar med julklappar men har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig på nyår. Den här veckan blir lugn och jag gör en enklare detox (ingen juicefasta, herreguh, jag följer den här guiden vilket innebär att jag utesluter alkohol, socker och sötningsmedel och alla animaliska produkter under fem dagar) och laddar inför jul och Paris. Jag har massor att skriva om och jag ska försöka hinna den här veckan. Under tiden: något nytt i Paris jag inte får missa? Något du undrar om? Hit me!

You Might Also Like

0 kommentarer