Önskelista

10:03

Snart är det ju december och då är det både födelsedag och jul för mig. Då passar det ju att börja fundera på presenter!


1. Jag har letat i evigheter efter den perfekta, medelstora, svarta skinnväskan med silverfärgade eller svarta detaljer. Den ska inte vara för stor, utan rymma precis det man behöver ha med sig till vardags: mobiltelefon, plånbok, mininecessär med det nödvändigaste, en bok, en smidig kamera och en extra scarf eller tröja. Den här skönheten, Bowery från Rebecca Minkoff, vore finfin. Den här från Maison Martin Margiela är både snygg och praktisk (man kan ta loss den lilla väskan fram och få en liten partyväska!) och den ultimata våta väskdrömmen är Small Ryder Satchel från 3.1 Phillip Lim.


2. En kompakt systemkamera så att jag kan ta bättre bilder till bloggen. Den här från Olympus är nätt, prisvärd och har fått utmärkta recensioner.


3. Den här silverringen från COS är så himla fin. Jag älskar enkla, tunna silversmycken, det är nästan det enda jag bär...

4. ... och det är därför jag älskar dessa örhängen...

5. ...och den här kedjan. Skulle vilja bära den med det här hänget.

6. Den här pläden som är stickad i superdupertjockt garn eftersom den är magisk.

7. ... och den här pläden från Bolia för att jag spanat på den i evigheter och färgerna är fantastiska.

8. Jag älskar mina Nike Pros och skulle vilja ha likadana i svart.

9. Har läst ett gäng bra recensioner om detta mirakelpulver från Björn Axén och jag vill ha det!

10.  Den här ansiktsmasken ser jättesnuskig ut men har läst mycket bra om den också. En är ju förtjust i att Lush använder ekologiska och naturliga produkter samt inte testar på djur. Deras transparenta puder skulle också kunna få bo hos mig.

Några av länkarna i inlägget är sponsrade genom ett affiliateprogram. Jag har själv valt produkter och leverantörer. 

You Might Also Like

0 kommentarer