Lifehacks

10:10


En smart grej jag har kommit på är att hacka lite frukt och grönt på kvällen och lägga i min mixerbägare, sätta på locket och stoppa i kylskåpet. Jag är inte särskilt morgontrött, men de fem minutrarna från att jag vaknar till att jag får min frukost är en plåga. Om jag bara kan kliva upp, sätta den här på mixern och köra så är allting mycket smidigare. Skönheten ovan innehåller hackad grönkål, en banan, två kiwis, några bitar ananas och lite ingefära. Innan jag satte igång mixern lade jag till lite frusen mango och ett par kläm limejuice (jag har både lime- och citronkoncentrat hemma, är för lat och för snål för att pressa en hel lime/citron varje morgon). Den blir jättegrön och jättefin!
Det här blev två smoothies. En hällde jag upp i en proteinshaker, och hade som mellis på jobbet. Den enkla och snabba energin i frukt är perfekt en halvtimme innan ett lunchpass på gymmet, bara en inte glömmer bort att fylla på efteråt också (som om jag skulle glömma en måltid, haha!).

You Might Also Like

0 kommentarer