Söndagshäng

17:36


Det har varit en lugn helg. Min kille är bortrest med jobb (tur att jag har sötnosarna ovan som håller mig sällskap så att jag slipper bli alltför mörkrädd) och jag är fortfarande en aning förkyld, men det känns bättre nu. Söndagen började med att jag och hundarna låg och drog oss i sängen, sedan gick jag på mitt första träningspass på två veckor, 75 minuter yoga. Tänkte att det var lagom att sätta igång sig själv med, men det var slitigt och idag har jag träningsvärk! Så försoffad blir man av två veckor av soffhäng.
På eftermiddagen gick jag och mamma på Skansen. Blev lite sur eftersom vi betalade fullt inträde, men sedan var alla de fina små husen stängda? Då kan de väl säga till, så man kan välja om man vill gå in eller inte. Jag fick åtminstone se vargarna, som var ute och trippade runt. Hu, så läskiga de är. Mamma tyckte att de var söta, jag tycker de är vackra men får kalla kårar av tanken på att möta en i verkligheten.

Jag brukar ju inte skriva så mycket om vad jag gör om dagarna, jag tänker lite att det inte är särskilt intressant för någon, men jag kanske har fel? Man kanske vill veta mer om mig om man vill ta del av mina tips, vem vill ha tips av någon hemlighetsfull anonym person.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Jag gillar vargar men känner lite som du. De känns så läskiga på något sätt. jag tror det kommer från när jag var liten och tittade på Skönheten och Odjuret, haha. Det satte djupa traumatiska spår ;)

    SvaraRadera