Ssideline City Run Club

10:45


Igår var jag och hubby för andra gången på Ssideline City Run Club, som utgår från Trädgården på Söder. Det är lika mycket en social tillställning som träning, och det finns tre olika rundor att välja på, 5 km, 8,5 km och Söder runt (dryga milen). Vi valde mellandistansen igen, och såhär glad och spattig var jag efter löptur, dopp i viken och ombyte, fortfarande grisskär av ansträngningen i värmen. Vill man springa med roliga människor tycker jag att man ska ta en sväng ner till Trådgården nästan tisdag (då är ju inte jag där, jag är i Barcelona, men tisdagen därpå är jag tillbaka!) vid 18:45 och joinar. Mer information finns på Facebook, och för att få en känsla av stämningen kan man kolla in eventets hashtags på Instagram: #ssidelinecityrunclub och #runlikehell.

You Might Also Like

0 kommentarer