Om motivation, igen

09:19


Alla har dippar. Sedan början på förra veckan har jag saknat lust till att träna. Det låter kanske som en smal sak, men för mig, som brukar längta efter min stund av svett, skivstänger och brännande muskler eller att sträcka mig i yoga eller utmattningen i benen efter en löprunda, som kan fastna på gymmet en halvtimme längre än jag tänkt för att jag ville göra några dead lifts till, är det konstigt. Jag har som filosofi att inte tvinga fram något, eftersom jag inte tror att lust kan tvingas fram och jag vill att träning ska få vara lustfyllt, men jag har också svårt att inte bli irriterad på mig själv när det känns som att min kropp inte ens orkar ta trappan på jobbet. Idag såg jag videon av Kacy Catanzaro, som klarade hinderbanan i det amerikanska underhållningsprogrammet Ninja Warrior. Klippet kan man se här, men det gick inte bädda in. Jag blev tvungen att googla fram lite fler klipp, och hittade filmen ovan, hennes ansökan till programmet. Sån jäkla häftig brud. Och vips, kände jag det i kroppen. Den där bekanta och älskade krypande känslan, längtan av att få spänna musklerna, springa fort, hoppa högt. Imorgon åker jag till landet, och jag kommer att ha träningskläderna i väskan, var så säker. 

You Might Also Like

0 kommentarer