Examen

14:31


Igår kom äntligen ett kuvert jag väntat på. I nio pinsamt långa år.
Jag började plugga direkt efter gymnasiet men tappade riktning och fokus och bestämde mig för att ta en paus i studierna. Jag hann ta en KY-examen i Marknadsföring och jobba på två olika jobb innan jag bestämde mig för att läsa in de sista poäng som behövdes, vilket jag gjort på kvällar, helger och distans jämte jobbet de senaste knappa två åren. Det känns härligt att ha avslutat något, även om det tog mig en halv evighet!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Oh grattis! Vad spelar det för roll hur många år du har väntat, inte som att du är 80 år nu :D

  Vad roligt! Jag själv håller på med examensarbete, längtar så mycket efter det här papperet.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nä, det är sant, så gammal är jag inte :)

   Radera