Zucchinipasta med tomat- och mangosås

10:47


På helgerna brukar jag äta rätt rejäl frukost (man har ju all tid i världen och det är så mysigt och gott) så då blir det oftast en ganska lätt och enkel lunch. Det här blev så lyckat och gott att jag måste dela med mig av receptet! Det här räcker till en person, så dubbla om ni är två stycken, osv.

Du behöver:
7-8 söta, gula körsbärstomater
några bitar mango (ungefär hälften så mycket som tomaterna, jag använde frusen)
en liten eller en halv zucchini (eller pasta om du föredrar)
1 matsked parmesan
2 skivor prosciutto crudo

Använd en spiralizer för att förbereda zucchinin, eller koka pastan. Rör ner parmesanen. Kör körsbärstomaterna och mangon i en liten mixer, häll över pastan och toppa med proscuitton. Det tar tre minuter att göra iordning och sältan från prosciutton och parmesanen bryter finfint mot den lite söta pastasåsen.

You Might Also Like

0 kommentarer