Spagat och mål

15:34


Jag har lite identitetskris med träningen just nu. Både på ett bra och dåligt sätt. Å ena sidan känns det som att jag inte riktigt vet hur jag vill ha det, eller vad min målsättning är just nu (förutom att må bra, såklart), det finns så mycket jag vill åstadkomma men samtidigt är det vissa saker som liksom klickat till och tagit ett steg framåt senaste veckorna och det känns som att jag är på rätt spår. Snurrigt.
Jag har börjat experimentera mer med plyometriska övningar, alltså cirkelpass med hög intensitet/hög puls. Jobbigt, eftersom man inser att bara för att man kan lyfta tungt betyder det inte att man har någon vidare funktionell styrka. Men samtidigt märker jag att jag faktiskt blir starkare. Mer förvånande är att jag också blivit ett snäpp vigare. Jag vet inte om det hänger ihop, eller om det bara beror på stretchande och yoga i sig, men kroppen brukar ju hänga ihop så jag tror ändå det finns något samband. Helt plötsligt kan jag ganska lätt gå ner i spagat när jag är uppvärmd. Jag ska försöka bjuda på en bild snart, den enda jag har ser mitt huvud ut som att det ska explodera på, så ni får hålla tillgodo med den ovan så länge.

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Har du tips på hur man lär sig gå ner i spagat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan absolut berätta hur jag har gjort för att bli mer vig, men jag har ju inte tränat specifikt på det, det är snarare ett mått på den rörlighet jag uppnått. Men jag är ganska rörlig i hela kroppen. Jag kan absolut skriva ett inlägg om det, ska som sagt bara lyckas knäppa en bild när jag inte är högröd i ansiktet :)

   Radera
  2. Vore jätteuppskattat!

   Radera