5 fina grejer

08:38

Jag sitter på utbildning på jobbet den här veckan och har dessutom träningspass bokade varje dag, så jag hinner inte sitta så mycket vid datorn. Här är något att underhålla sig med under tiden: fem saker som gör en lite inspirerad och glad i själen.


Mexikanska designbyrån Anagrama jobbar med branding, och de gör det väldigt snyggt. Kolla exempelvis den grafiska profilen för delikatessbutiken Bônnard.

På fantastiska illustratören Tubidu Graphics etsy-sida kan man frossa i vackra teckningar av ett krokigt och romantiskt Paris som annars mest syns i gamla Tati-filmer. Är man sugen på att köpa ett print kostar de inte alltför många kronor,  och köper man fler får man rabatt. Vad sägs om en liten triptyk av kärlekens stad?


Kanske den bästa. tröjan. ever. Köp här.


Om ni inte redan sett någon av regissören Gregg Arakis klassiska american independent-filmer så är den sega helgen som följer på midsommar ett utmärkt tillfälle. Bilden ovan är från kultfilmen Nowhere, med namn som James Duval, Christina Applegate, Ryan Philippe, Heather Graham, Mena Suvari, Traci Lords, Rosa McGowan, Kathleen Robertson, Debi Mazar, Denise Richardson och Shannen Doherty - alla var tjugo år yngre och mer eller mindre icke-kända.


Hos MessyNessyChic hittade jag Château de Pont Remy Somme, även kallat "Château Clochard" (clochard betyder ungefär hemlös) eller Château Pianiste - ett övergivet gammalt medeltida slott i franska Picardie som var fullt av gamla pianon. Tyvärr brann slottet för några år sedan och blev rätt skadat, men är det inte vackert ändå? Jag kan flytta in bums!

You Might Also Like

0 kommentarer