Kompispass

10:36


Jag och Emma pratar en del om träning, men eftersom vi inte tränar på samma gym har det inte blivit någon träning tillsammans. Lyckligtvis finns det ett gym på hennes kontor, så igår tog jag mig dit efter jobbet. Emma hade beställt ett ben- och rumppass, och här är en skiss på ett cirkelpass. Jag sätter ju igång med lite försiktighet eftersom jag hade ont i knät i vintras, men nu börjar det bli lite fart så vi började med ett hiit-pass på löpbandet (jag körde 13,5 km/h och 2% lutning) och sedan ett tufft och rätt köttigt pass med mycket squats för att hålla pulsen uppe. Det var så himla kul att ha någon att träna med igen, så nu ska vi försöka öra det här till en vana. Man blir peppad av att träna ihop med någon!
Jag har tänkt skriva ett mer utförligt inlägg om tips på hur man kan få motivation. Har du några andra tips på vad som motiverar? Kommentera gärna!

You Might Also Like

0 kommentarer