Barcelona

11:10


Det blir inte jättemycket semester för mig, som varit borta från jobbet ett halvår. Men en liten tur till Barcelona med Emma blir det i mitten på augusti. Barcelona är en av mina favoritplatser på jorden (tillsammans med Berlin, Hongkong och - såklart - Paris) och sist jag var där var nog 2010, om jag inte minns fel. En halv evighet, alltså. Några saker är redan på listan över saker att göra, dricka cava på Champeria, äta patatas fritas på Placa Reial, hänga på stranden, kika i butiker i Maremagnum. Men jag tar gärna emot tips! Vad är nytt och vad får jag inte missa? Var måste man äta? Särskilt undrar jag om restauranger med bra vegetariska alternativ. Tipsa mig!
Vi ska bo på Residencia Melondistrict Marina. Fyra pooler, centralt och har fått bra betyg. Enkelt men luftkonditionerat, mer än så behöver man ju inte.

Bildkälla. Länken till hotellet är sponsrad via Hotels.com och deras affiliateprogram, men jag har själv betalt min hotellbokning.

You Might Also Like

0 kommentarer