winter attacks. fruit defends.

10:07


Jag provar en mer kolhydratbaserad kost just nu, till största del vegansk och med mängder av frukt. Undantaget är om någon bjuder på mat som de lagat eller om jag går på restaurang, för jag tror inte på förbud och vill inte ha matvanor som krånglar till mitt liv. Man kan kanske säga att det är som en omvänd 5:2, men utan kalorirestriktioner. Fem dagar vegan, två dagar i veckan inte direkt, men det är inte heller någon regel. Nåja. Efter några dagar levererar kostomläggningen vad jag hoppats på: känner mig mindre tung i kroppen, återhämtar mig snabbare från träningen och känner mig allmänt pigg.
Häromdagen efter ett svettigt morgonpass på gymmet tänkte jag att jag skulle få köpa en lyxig smoothie på SqueezedUp, men när jag väl var färdigduschad var jag inte så sugen och hittade inget på menyn som lockade. När jag stannade till på mataffären för att köpa lite frukt (jordgubbar! kiwi!) så passade jag på att stoppa den här i korgen, för att fylla på med lite mer energi efter träningen. Jag har druckit den flera gånger förr och älskar den- len, söt men fräsch och proppad med vitaminer. Har inte provat någon annan smak dock? Är de goda?

You Might Also Like

0 kommentarer