Mina päron

11:02
Igår tog jag med mig A på förhandsvisningen av franska feel good-filmen Mina päron (fransk titel: Mes hèros). Den handlar om ambulansföraren Maxime, vars förhållande knakar i fogarna. När hans mamma ringer från arresten i Bordeaux, där hon sitter efter ett slagsmål, ser han sin chans att få lite tid för sig själv och ger sig av från Paris. Välspelad, med Josiane Balasko (som spelade Madame Michel i Igelkotten/Le hérisson) i en av huvudrollerna och vacker med miljöer att dö för. En djupt mänsklig, charmig och humoristisk film som är viktigare än vad den först ger sken av. I tider där så många människor avhumaniseras är det här raka motsatsen. Se den!
Mina päron distribueras av Njuta Films och har premiär på fredag den 25 april. Den visas i Stockholm på Grand och Victoria. Trailer och biljetter här!

You Might Also Like

0 kommentarer