Full kalender

11:39


Jag har en tendens att vilja göra mer än jag hinner med, både träning, träffa kompisar och familj och gå på föreläsningar, hinna kolla på någon lägenhet ibland på helgerna (vi kollar bara halvaktivt, vi är inte redo att köpa men känner in läget lite) och gå på utställningar och tillställningar. Jag har slarvat ett tag men nu har jag blivit bättre på att lägga in precis allting jag lovat och saker jag vill hinna göra i kalendern för att få lite ordning. Det blir fort fullt men om man tycker att livet känns lite tråkigt så kan man kika och se på allt kul man har att ser fram emot. Den här halvdagen började med träning och ett par timmar jobb hemifrån, men jag satt uppe och jobbade undan hemma igår så att jag kan ta lite tid för att hänga med mor min nu. Ikväll blir det föreläsning och sedan lite stillsamt valborgsfirande med vänner och grillad mat.

You Might Also Like

0 kommentarer