Banan och choklad

13:09


Häromkvällen försökte jag improvisera ihop egna proteinbars. De blev tyvärr inte så goda, jag tror att det beror på att proteinpulvret från Fitnessguru som jag använde (vanillla white chocolate) var... rent ut sagt jätteäckligt. Star Nutrition vanilj är fortfarande det enda jag tycker är gott. Jag har nästan lagt av med proteinpulver, men funderar på att beställa hem en påse ändå, att ha till bak och nödfall (typ komma hem från gymmet panikhungrig). Hursomhelst, det blev lite smält mörk choklad över (86% från Marabou Premium, mums!) och det vill man ju inte slösa. En skivad banan är perfekt att dammsuga tallriken med.
Tänker mig att man borde kunna göra en god smoothie med dessa två ingredienser (fast bananen frusen i bitar först kanske?) och lite mandelmjölk. Ska prova någon dag.

You Might Also Like

0 kommentarer