Nytt år

16:37


Jag har inte skrivit någon årssammanfattning, helt enkelt för att jag inte haft tid och ork. Det finns så mycket att reflektera över, så många nya platser och människor och så mycket annat fint. En del motgångar också, och kämpiga dagar. 2013 var utan tvekan ett av de bästa åren i mitt liv, ändå. Därför kändes det lite vemodigt att säga adjö.
Vi firade in det nya året med att gå på visit hos min kompis James som bor i en liten lägenhet några meter från Notre-Dame de Paris, och på tolvslaget stod vi på en av broarna, skålade i champagne och önskade varandra lycka. Därefter bar det av till Wanderlust. Vid halv tre tycker jag och A att vi fått nog och promenerade hem genom Parisnatten. Utmärkt nyår.
Nu är det dags att ta tag i 2014 men jag har inte hunnit fundera så mycket på det ännu. Det enda jag vet är att jag inte vet något än. Jag kan inte gissa var jag kommer att bo och hur mitt liv kommer vara när det här året kommer till ända. Men min kollega Ilja sa något klokt idag: "Maybe I will have fallen in love and will be living in Buenos Aires and have kids already. I don't know! That's what is so great." Och så är det ju. Det fantastiska med livet.

You Might Also Like

0 kommentarer