Nagelbandens bästa kompis

13:17


Det var länge sedan jag skrev om några skönhetsprodukter, men nu ska jag tipsa om en himla bra grej. Jag har ju använt Blue Cross för att hålla ordning på mina nagelband i några år, och alltid varit nöjd. När vi skulle åka till Paris var flaskan nästan slut, och jag bestämde mig för att inte ta med den, utan försöka hitta något nytt här. Jag har gått med torra, trasiga nagelband för länge, eftersom jag inte kommit mig för, men för ett par veckor sedan köpte jag äntligen den här. Instant Cuticle Remover från Sally Hansen. Jag var rädd att den inte skulle vara lika bra som Blue Cross, men faktum är att den är bättre. Förutom att flaskan och konsistensen är smidiga så tar den bort all gammal död hud och lämnar rena, fräscha nagelband. Jag gör det framför teven: duttar gelen kring nagelbanden på rena, torra naglar, väntar en halv minut, använder sedan en liten träpinne för att skrapa lite på nagelbandet. Tvätta händerna, klart! Så mycket roligare att måla fin färg på en fin grund. Jag köpte min på Sephora, men den finns exempelvis hos Lyko.se också.

You Might Also Like

0 kommentarer