Svämmar över alla breddar

23:40


Det är nog vinter på riktigt nu, Seine svämmarr över sina breddar (det finns inga strandpromenader längre) och det är så kallt på kvällarna, julpynt överallt och . Jag har examensvecka och fullt upp. Jag är trött, behöver vila. Går därför och lägger mig före midnatt på en fredag och kliver inte upp förrän jag måste för att hinna till skrivningen imorgon. Ja, på en lördag.
Jag har massor att skriva om men det får vänta just nu. Under tiden försöker jag posta lite på instagram, vill ni följa med så heter jag @robindenise där.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Fin blogg! Flyttade du endast till Paris för att plugga & vad pluggar du? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta du! Jag flyttade till Paris för att jag älskar staden och ville ge det en ärlig chans att se om det går att bo här. Alltså, det är klart att det går, men om jag kunde få det att funka :) Jag läser franska vid Sorbonne, supernöjd och skulle absolut rekommendera det om man vill plugga franska i Paris. Tvärtemot vad man kan tro är det en av de minst dyra språkskolorna.

      Radera