Pyntat

21:32


Nu kunde jag inte heller motstå mer. Jag väckte A imorse och krävde att vi skulle ge oss ut på jakt efter en jul-en och lite pynt. Det tyckte han lät trevligt, så vi tog på mössor och raggsockar (vilket senare visade sig vara lite överflödigt) och traskade från en blomaffär till en annan i jakt på en lagom stor en. På Boulevard Henri VI fick jag syn på den här miniatyrgranen och lyckades övertyga A om att det är hundra gånger bättre med en riktig gran än en sketen liten jul-en. På Hema (en fransk butik som påminner lite om Lagerhaus) köpte vi lampor, små glaskulor, polkagrisar och chokladänglar. Vi har ägnat eftermiddagen och kvällen åt att pynta granen och pyssla hemma, och jag har bakat saffransbullar (jag bakar dem som rullar med mandelmassa i, jag tycker att vanliga lussekatter är lite torra och trista). Lite ojämna i storleken och fula, men de smakar utsökt!
Nu ska jag välja en film, för kvällen avslutas i soffan, med vår fina lilla minigran i ögonvrån.

You Might Also Like

0 kommentarer