Le Tunnel/The Tunnel

16:35
Min nya serieförälskelse är The Tunnel, ett fransk-brittiskt drama om en politisk seriemördare. Det börjar med att två halva kroppar hittas på var sin sida om gränsen mellan England och Frankrike i Eurostar-tunneln, och Brigade Criminelle tvingas jobba tillsammans med.. ja, vad motsvarigheten i England nu kan heta. Den franska polisen spelas av en av mina drömkvinnor, Clémene Poésy, och bara det gör serien sevärd. Dessutom är den vackert filmad, har ett välskrivet manus och är himla spännande. Jag vet inte om serien går på svensk TV ännu, men min gissning är att SVT kommer att köpa in den, om inte någon annan är smart och gör det innan.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Den brittisk-franska versionen av dansk-svenska Bron; börjar med att en itusågad kropp hittas mitt på landsgränsen på Öresundsbron. 2:a säsongen sänds av SVT nu. Om The

    SvaraRadera
  2. Längtar tills jag får hem min decoder...vill också se på fransk TV :-)

    SvaraRadera