Dimanche

20:20


Det var ju helgdag i Frankrike i fredags, så vi har fått lite långhelg. Det var välbehövligt, och jag har faktiskt gett mig själv en paus från studieböckerna. Eller, ja, jag har inte pluggat någon franska. Jag läser även en kurs på distans och halvfart, för att ta de sista (de där krypande sista) poängen för en kandidatexamen som jag aldrig avslutade, och nu är jag snart, snart klar.
Jag har haft en utmärkt söndag med sovmorgon till nästan elva följt av pannkaksfrukost (med riven pumpa och kanel i smeten, så sjukt gott). Därefter ett par timmars plugg och lite annat datorpill, innan det blev dags att promenera bort till Piscine de la Cour des Lions för att simma en stund. På vägen hem köpte jag sushi som vi åt i soffan framför början på en av mina favoritfilmer, nu lite sista plugg innan vi ser klart resten av filmen.

You Might Also Like

0 kommentarer