Att klippa eller inte klippa

22:08


Jag har hårångest. Mitt hår når långt nedanför axlarna nu, och det är ständigt tovigt, flygigt och tar evigheter att torka. Luggen har ju bara fått.. ja, växa, sedan jag klippte av den (ett misstag, såhär i efterhand) och når nästan, nästan till nästippen. Ja, alltså, den flyger i ögonen för det mesta. Långt hår känns helt enkelt inte i verkligheten som långt hår ser ut på bild. Mitt hår ser inte vårdlöst sexigt ut när jag slänger upp det i en tofs - det väger ton och ser platt och smutsigt ut. Jag är så less och jag vill bara kapa skiten vid nyckelbenen. Men sedan ser jag bilder som den på Melanie Laurent (min drömkvinna) ovan och så tänker jag att nä, nä nä nä, jag vill ha mitt långa hår. Men kanske behöver jag ett besök hos frisören, och toppa en aning och tunna ur det så att det blir mer lättskött och lättstylat. Eller? Hur gör ni? Har ni långt hår? Är det i vägen hela tiden? Har ni uppklippt, och blir det isåfall ännu mer oregerligt? Hjälp.

En anna tanke: om man nu måste till frisören, var tusan ska man klippa sig i Paris?

You Might Also Like

0 kommentarer