Ser inte solen för alla moln

15:06


De allra flesta dagarna är det helt underbart att bo här. Att ha tagit en paus från det liv man alltid levt, i Stockholm, och ge sig själv tiden att se om man kan komma till ro på en annan plats, att få upptäcka en ny vardag och nya vanor. Andra dagar är det skitjobbigt. När en sak känns motig kan plötsligt allting kännas väldigt svårt. Jag sover väldigt dåligt just nu, drömmer så mycket att jag är helt slut när jag vaknar. Som bekant kan dålig sömn göra humöret lite si och så. Då faller allting lite - jag kommer aldrig kunna lära mig språket, hur kan det finnas så mycket papper i det här landet, varför är mina dator så seg och varför är de så långsamma i kassan på matbutiken?
Lyckligtvis håller det oftast bara i sig någon dag. Men just idag är en sådan dag, och därför är jag grinig. Så nu vet ni.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Den sega pappershanteringen, evighetslångsamma kassaköer och språkfrustration - allt är synnerligen välbekant... Trösta dig med att du har en unik chans just nu att få uppleva allt detta på riktigt, inte bara läsa om det som pittoreska franska särdrag! Bonne chance, démain pas de nuages, j´éspère. / Teruko

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Du har rätt, det kommer en bättre dag. Och det är bäst att inte ha några illusioner :) Livet är livet överallt :)

      Radera